De CARE klantdag voor gemeenten was erg geslaagd!

Kijk zelf maar...

 

Een prachtige locatie, inspirerende presentaties en wijn in de zon: de CARE klantdag voor gemeenten was een groot succes. Dit jaar hebben we verhalen en ervaringen uitgewisseld over verschillende actuele ondwerpen: Hoe lanceer je een nieuw intranet in je organisatie? Hoe pas je storytelling effectief toe op de gemeentelijke website? En waarom is digitale toegankelijkheid zo belangrijk? Het gemeentehuis van Vaals heeft de deuren voor ons geopend en de burgemeester heeft ons hartelijk welkom geheten. We hebben de dag afgesloten in stijl, met wijntour door de prachtige wijngaard St. Martinus. 

In een eerder artikel hebben we al eens verteld hoe Gemeente Veldhoven het nieuwe intranet heeft gelanceerd. Tijdens de klantdag inspireerde contentmanager Judith (links) haar collega-gemeenten en CARE met Veldhovens unieke aanpak. Gemeente Stein is een kei in het toepassen van storytelling op hun gemeentelijke website. Strategisch communicatieadviseur, Mirian (rechts) heeft ons laten zien hoe je zorgt dat dit een succes wordt en blijft.

Presentatie Judith Gemeente Veldhoven over intranetPresentatie Mirian gemeente Stein over storytelling

Geen klantdag in Vaals zonder toespraak van burgemeester Reg van Loo. Zoals je ziet is deze goed ontvangen door iedereen, wat een rijke geschiedenis heeft deze gemeente!

Toespraak Burgemeester Vaals

CARE's projectleider René, deelde interessante onderzoeksresultaten over digitale toegankelijkheid. Openbare voorzieningen moeten toegankelijk zijn voor alle burgers, dus ook gemeentelijke websites. De overheid heeft daarom eisen opgesteld waar gemeentesites aan moeten voldoen. Zo zijn er technische en grafische richtlijnen, maar ook op contentniveau moeten gemeentesites toegankelijk zijn. Tijdens deze sessie wilde CARE vooral laten zien waarom het zo ontzettend belangrijk is dat gemeentes dit goed aanpakken. Daarom hebben we iedereen zelf verschillende visuele beperkingen laten ervaren met speciale brillen (dank aan Stichting Gips).

Presentatie Rene Care over accessibilty​​ Brillen accessibility uitproberen

Na een intensief ochtendprogramma is het hoog tijd voor ontspanning in de Limburgse natuur! Zeg nou eerlijk, is het hier mooi, of is het hier mooi?​​

Buiten in de zon groepsfoto

​​​Wijnvaten wijngaard St. Martinus ​           Hapjesplank wijntour ​            Wandelen naar de wijngaard

Proost op een geslaagde dag. CARE is erg blij met zulke fijne, inspirerende en gezellige klanten. Dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan deze topdag!

Wijntour afsluiting proost

Terug naar het overzicht

Heb je vragen of wil je vrijblijvend weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact op
Toon het menu