Hospitality

Ik werk al tien jaar samen met CARE en we weten precies wat we aan elkaar hebben

Marianne van der Sterren, Manager Personeel en Automatisering bij Bastion Hotels

Gastvrijheid

Ook op het web

Hotelgasten willen 24 uur per dag, 7 dagen per week een kamer kunnen boeken en betalen. Of ze willen een tafel in een restaurant kunnen reserveren. Jij wil het liefst dat dit op de website van jouw hotel of restaurant gebeurt, zodat je weinig kwijt bent aan commissies van boekingssites.

Daarnaast wil je het overzicht houden van kamerprijzen, vrije kamers en reserveringen. Of je nu een klein hotel hebt, of werkt bij een grote hotelketen: wij hebben oplossingen waarmee jij het beste uit jouw bedrijf kunt halen. Van website met boekingsmodule tot en met een online revenue systeem: RevControl.

reserveren - wijzigen - online inchecken - betalen 

Alles onder controle

De website met boekingsmodule koppelen we aan RezExchange. Hierdoor heb je direct alle gegevens inzichtelijk die nodig zijn om een hotel te runnen: van reserveren tot en met uitchecken.

Wil je de volledige controle? Ga dan aan de slag met het online revenue systeem, RevControl. Deze toepassing berekent aan de hand van verschillende factoren de beste kamerprijs. Bekijk hoe RevControl jouw hotel kan ondersteunen.

Zoeken, boeken, reserveren en inchecken

Boekingen via boekingssites kosten je veel omzet. Met onze boekingsmodule die gekoppeld is aan het Property Management System (PMS), boeken klanten via je eigen website. Dit scheelt je een behoorlijk bedrag aan commissies.

Narrowcasting

Met narrowcasting geef je via beeldschermen informatie aan gasten van je hotel of restaurant. Met onze oplossingen wordt de informatie op de schermen getoond via de systemen waar je al mee werkt. Hierdoor hoef je vrijwel niks meer handmatig in te voeren. Dankzij onze oplossing zien onder andere de gasten van Bastion Hotels op schermen in welke vergaderzaal ze moeten zijn.

Heb je vragen of wil je vrijblijvend weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact op
Toon het menu