Website en CMS

Ik vind CARE een uitermate prettig bedrijf om mee samen te werken

Peter Sampers, Business Developer bij Canon

Voordelen

  • Maatwerk in vormgeving
  • Kanaalsturing
  • Vele koppelingen en integraties
  • Volledig digitaal toegankelijk
  • Meerdere websites in één CMS beheren
  • Modulair opgebouwd
  • Uitgebreide rechtenstructuur
  • Uitgebreid versiebeheer
  • Hosting, incidentsupport en updates voor een vast bedrag per maand

Dé website die bij jouw organisatie past

Een website moet ervoor zorgen dat klanten enthousiast worden van jouw organisatie. Zo enthousiast dat ze gemakkelijk zaken online kunnen regelen, eenvoudig producten aanschaffen of snel een hotelkamer bij je reserveren. Wij zorgen ervoor dat jij online het beste jouw organisatie kunt halen. Dat doe je met behulp van ons eigen, gebruiksvriendelijke CMS: Sitebox.

Modules en diensten

In onze websites zijn vele diensten en mogelijkheden standaard inbegrepen die zorgen voor een gebruiksvriendelijke website. Denk daarbij aan de koppeling met afspraaksoftware om eenvoudig online een afspraak te maken, een persoonlijke afvalkalender en slimme openingstijden (die je per locatie kunt instellen). Daarnaast hebben we templates om evenementen, een kaartje met locaties en profielen van bestuurders op een overzichtelijke manier te presenteren. Voor gemeenten hebben we meer dan 60 voorbeelden van online formulieren beschikbaar, die we ook kunnen koppelen aan een zaaksysteem. Uiteraard zorgen wij voor goede begeleiding bij het regelen van DigiD en eHerkenning voor de online diensten. 

Subwebsites en themapagina's

Vanuit één CMS kun je meerdere websites beheren. We kunnen ervoor zorgen dat het mogelijk is om informatie zowel op de website als op de subwebsite te plaatsen. Je hoeft informatie dan maar op één plek te beheren. Iedere subsite kan een eigen vormgeving krijgen, hierin is heel veel mogelijk. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alle websites voldoen aan de eisen voor digitale toegankelijkheid. 

Ons eigen CMS

Elke website of online oplossing die wij bouwen, leveren we op in ons krachtige, gebruiksvriendelijke CMS: Sitebox. Je beheert in Sitebox eenvoudig alles wat op je website staat, van teksten en plaatjes tot nieuwsberichten. We kunnen Sitebox eenvoudig koppelen aan applicaties binnen jouw organisatie.

Overal & altijd

Sitebox werkt op alle apparaten. Dus of je nu onderweg of op kantoor bent, je beheert de site met je tablet of achter je laptop. En heb je de volgende dag geen tijd om een blog of een nieuwsbericht te plaatsen? Geen nood! Je kunt in Sitebox berichten klaarzetten voor een andere dag. Je bepaalt ook op welke datum de pagina niet meer zichtbaar is. En is er een keer iets fout gegaan? Je herstelt gemakkelijk alle wijzigingen, omdat alle eerdere versies worden bewaard.

Up-to-date

Sitebox wordt continu uitgebreid en verbeterd. Daar hoef je zelf niets voor te doen. Sitebox bevat standaard al veel mogelijkheden die jou goed vooruit helpen. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden voor verschillende branches. Denk hierbij aan reserveringssystemen voor de hotellerie en afvalkalenders voor gemeentes.

Meerdere beheerders 

Wil je met verschillende collega’s aan een site werken? Dan regel je per persoon wat hij wel of niet kan doen binnen de website. Qua rechtenstructuur is er heel veel mogelijk, rechten zijn per pagina en module instelbaar.

Te veel mogelijkheden om op te noemen

Youtube-filmpjes plaatsen, een evenementenkalender bijhouden, bloggen over de laatste ontwikkelingen binnen je vakgebied. Jij bepaalt zelf wat je wilt doen op de site en wij zorgen ervoor dat het mogelijk is. Als het nodig is bouwen we bestaande bedrijfsapplicaties in de site of maken we koppelingen met interne systemen.

Meer weten of een vrijblijvende presentatie van alle mogelijkheden? Neem contact op!

Heb je vragen of wil je vrijblijvend weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact op
Toon het menu