CARE Social Connected Intranet

Het intranet dat je wél gebruikt!

Waarom het Social Connected Intranet van CARE?

  • Een gebruiksvriendelijk dashboard, zo dymanisch als nodig is voor jouw organisatie
  • Productinformatie direct vanaf de website aangevuld met interne informatie op verschillende niveaus
  • Kennishouders zichtbaar met automatische belfuncie
  • Projecten delen, rollen verdelen en reageren
  • Snel je werkvoorraad zien vanuit zaaksyteem, topdesk of andere systemen
  • KCC werkberichten delen met begin- en einddatum
  • Een overzichtelijke 'Wie is Wie' met Outlook koppeling
  • Participeren in groepen en praten over alle mogelijke onderwerpen
  • Afdeling overstijgend samenwerken door zoeken op skills

CARE helpt met implementatie

Er komt heel veel kijken bij de implementatie van een nieuw intranet. Welke technische koppelingen zijn bijvoorbeeld nodig? Hoe ga je om met bestaande content? En hoe zorg je dat medewerkers zich betrokken voelen?

Bij CARE ben je in goede handen. We geven je persoonlijk advies en we helpen je graag bij het opstellen van je plan. Je krijgt het gehele traject ondersteuning. Ook na lancering, want dan begint het pas! Het intranet van CARE sluit overigens naadloos aan bij onze andere technische oplossingen zoals narrowcasting, of onze websites. Heb je interesse? Laat het ons weten via sales@care.nl, of bel naar 040-2960500.

Snel, compleet en simpel. Dat is het intranet van CARE

Het Social Connected Intranet van CARE is snel, compleet en simpel! Wij combineren de juiste informatie, zodat jij meteen ziet wat belangrijk is voor jou. Het intranet koppelt al je huidige sysstemen en presenteert jouw informatie in één duidelijk overzicht. Zo is het niet meer weg te denken uit je dagelijkse werk.

Een gebruiksvriendelijk dashboard
Het dashboard is helemaal naar wens in te richten. In je tijdlijn aan de linkerkant volg je updates van projecten en groepen waaraan je bent verbonden. Rechts is plek voor widgets. Bijvoorbeeld een overzicht van beschikbare vergaderruimtes, of het weerbericht.

De juiste combinatie van informatie
Openbare informatie wordt direct vanuit de website gepresenteerd en aangevuld met interne kennis op meerdere niveaus. Je ziet ook meteen wie kennishouders zijn en met de automatische belfuntie kun je die gemakkelijk contacten. Met het Social Connected Intranet beheer je alle informatie vanaf een centrale plek. Zo versnippert kennis niet in de organisatie en blijft de alles actueel.

Aangenaam en effectief samenwerken
Wil je projecten delen met de hele organisatie? Of alleen je eigen afdeling? Als projectleider kun je zelf aangeven met wie je projecten deelt. Je kunt op het intranet ook groepen aanmaken, dan kun je met je collega's over alle mogelijke onderwerpen van gedachte wisselen.

KCC-berichten delen
Het intranet heeft een speciaal onderdeel voor kortlopende werkberichten van KCC. Wat vandaag belangrijk is, kan morgen alweer oud nieuws zijn. Je kunt daarom een einddatum aangeven bij je berichten. 

In één oogopslag je werkvoorraad zien
Terugbelnotities, berichten vanuit je zaaksysteem of andere meldingen: op het intranet kun je zien welke taken er in verschillende applicaties voor je klaarstaan. 
 

Het Social Connected Intranet is relevant voor iedereen

Er is natuurlijk basisinformatie waaraan iedere medewerker behoefte heeft, zoals nieuws, gegevens van collega's of informatie over de organisatie. Dat was ons startpunt. Om het intranet nog meer werknemergericht te maken, hebben we extra onderzoek gedaan. CARE heeft samen met Customer Revolution de intranetbehoeftes onderzocht van medewerkers bij verschillende gemeentes. Het resultaat? Vier typen medewerkers met bijbehorende behoeftes. Op basis daarvan is onze techniek ontwikkeld, zo heeft iedereen er écht wat aan.  

Intranet CARE Type NieuwelingNieuweling
"Wie is wie en waar moet ik naartoe? Ik ben net begonnen en ik weet nog niet zo goed bij wie ik aan moet kloppen voor mijn verschillende vragen."

Intranet CARE Type InformatiesponsInformatiespons
"Ik ben het liefst altijd overal van op de hoogte, ik wil niks missen. Als ik de kans krijg, praat ik mee over verschillende onderwerpen en deel ik graag mijn mening."

Intranet CARE Type VerbindingzoekerVerbinding zoeker
"Het liefst werk ik samen met anderen en ik deel mijn kennis graag met de organisatie. Ik vind het leuk en heel belangrijk dat collega’s van elkaar leren."

Intranet CARE Type SolistSolist
"Ik wil weten wat ik moet weten om mijn werk goed te kunnen doen. Verder wil ik gewoon lekker mijn gang gaan, zonder ergens ‘last’ van te hebben."

Heb je vragen of wil je vrijblijvend weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact op
Toon het menu