Narrowcasting

Visuele communicatie op maat

Narrowcasting bij CARE

  • Koppeling met Sitebox CMS
  • All-in-one Narrowcasting
  • Op maat gemaakte oplossingen naar wens

Wat is Narrowcasting?

Narrowcasting is informatie communiceren middels digitale schermen die onafhankelijk van plaats en tijdstip ingezet kunnen worden. Een ideale manier om informatie op verschillende locaties op afstand te kunnen aansturen. De intelligente narrowcasting oplossingen van CARE kunnen informatie en content volledig automatisch ontsluiten uit back-office systemen, zodat tussenkomst van een contentbeheerder niet noodzakelijk is. Uiteraard is het dan ook nog steeds mogelijk de schermen via internet handmatig van content te voorzien. 

Waarom Narrowcasting?

Met Narrowcasting kun je op elk gewenst moment van de dag en op elke locatie inspelen op de informatie behoefte. Door de toepassing van digitale schermen is het mogelijk om boodschappen, nieuws of andere informatie zoals beschikbaarheid van ruimten te communiceren. Denk hierbij aan vergaderruimten in uw gemeentehuis of het laatste nieuws in de ontvangsthal van een ziekenhuis, horecagelegenheden en noem het maar op. Door gebruik te maken van Narrowcasting, is het mogelijk om een verbinding en interactie te creëren.

Waarvoor Narrowcasting?

Narrowcasting is in te zetten voor verschillende doeleinden:

  • Informeren, inspireren en communiceren
  • Beschikbaarheid van vergaderruimtes of andere gedeelde resources weergeven
  • Informeren welke activiteiten er op de agenda staan
  • Inspireer over trends en ontwikkelingen
  • Communiceer de informatie aan de bezoeker
  • Narrowcasting oplossing gekoppeld aan agenda of events
  • Iedere andere toepassing die u kunt bedenken

Voordelig Narrowcasting

Narrowcasting biedt de mogelijkheid om te communiceren op plaats en tijdstip. Het optimaal afstemmen van de gewenste informatie kan snel worden gerealiseerd omdat Narrowcasting op afstand bestuurd wordt.

Doordat Narrowcasting volledig digitaal is en er geen drukkosten of andere kosten bij het publiceren van de informatie komt kijken is het een relatief goedkope manier van communiceren. Een wijziging op drukwerk kost tijd en geld in tegenstelling tot Narrowcasting waar een wijziging digitaal doorgevoerd kan worden. Daarnaast geeft het u de mogelijkheid de juiste informatie op de juiste locatie weer te geven.

Narrowcasting = digital signage

Door de schermcommunicatie optimaal af te stemmen op de wensen van de bezoekers of gebruikers is er een zeer effectieve communicatie mogelijk.

CARE levert narrowcasting oplossingen met grote schermen en oplossingen met 10" touch displays met LED indicators, die uitermate geschikt zijn om beschikbaarheid van bijvoorbeeld vergaderruimtes weer te geven. 

Heb je vragen of wil je vrijblijvend weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact op
Toon het menu