Parktheater Eindhoven

“Fijne samenwerking, er werd eerst met ons meegedacht voordat er over geld gepraat werd. Volgende keer kiezen we zeker weer voor CARE!”

- Maarten Klein, manager ICT bij Parktheater Eindhoven

Een samenwerking tussen twee Eindhovense bedrijven.

  • Narrowcasting
  • CMS
  • Koppeling met Yesplan (online evenementen planning software)

De vraag

Het Parktheater in Eindhoven vroeg ons om een nieuwe oplossing te bieden voor haar Narrowcastingschermen. Bij de oude Narrowcastingsystemen van het Parktheater moest regelmatig dubbele informatie handmatig ingevoerd worden in verschillende systemen. Hierdoor was het systeem erg foutgevoelig. Bovendien waren de schermen verouderd en leverden niet de kwaliteit die past bij een modern theater.

Onze oplossing

Onze oplossing overtrof alle verwachtingen die het Parktheater had.
Of de theaterbezoekers nu binnenlopen bij het Parktheater of van een drankje en een hapje aan het genieten zijn na een voorstelling; tijdens al deze stappen worden zij begeleid door de schermen die in het Parktheater hangen. Zij krijgen de informatie te zien die gebaseerd is op de behoefte van dat moment. Zijn ze aan het genieten van een consumptie tijdens de pauze van een cabaretvoorstelling? Dan verschijnt er op het scherm welke voorstellingen er binnenkort te zien zijn. Hebben ze zojuist hun theateravond afgerond? Dan wenst het Parktheater de bezoekers een prettige avond.

Wij hebben de Narrowcasting-schermen gekoppeld aan het Yesplan planningsysteem waar het Parktheater mee werkt. De informatie wordt volledig automatisch aangepast aan het moment en de huisstijl van het Parktheater en gepresenteerd via een tijdlijn op de bijbehorende schermen.

Het resultaat

​​

Terug naar het overzicht

Heb je vragen of wil je vrijblijvend weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact op
Toon het menu