Trainingen

Wil jij ook meer leren over Sitebox en webbeheer?

Waarom een training volgen?

 • Een vloeiende start maken als je nog nooit met Sitebox gewerkt hebt
 • Alle ins en outs van het CMS leren
 • Kennis opfrissen van medewerkers
 • Dieper ingaan op specifieke vragen
 • Samen werken aan verbetering van de website

Samen een datum bepalen

Wil je meedoen aan een training en wil je samen met ons kijken naar de mogelijkheden, het aantal deelnemers en een geschikte datum? Of wil je meer dan een training en ook hulp bij het opstellen van een visie voor je website of plan voor webbeheer? Wij helpen je graag. We kunnen je op verschillende manieren ondersteunen. Ook is 1-op-1 coaching en training van contentbeheerders mogelijk. Of een training die helemaal is afgestemd op het verbeteren van de website van jouw organisatie. 

We geven je graag een persoonlijk advies. Meer weten? Laat het ons weten via sales@care.nl, of bel naar 040-2960500.

Een training volgen bij CARE, dat is interessant!

Als er een nieuwe medewerker start in je organisatie en aan de slag wil met webbeheer kan het handig zijn om uitleg te krijgen van iemand die álles weet van Sitebox. Direct in het introductieprogramma. Ook voor medewerkers die al langer met het CMS werken, is het soms prettig om de modules nog een keer door te lopen en kennis op te frissen of meer te leren over nieuwe modules. Daarom kun je voortaan rechtstreeks bij CARE trainingen volgen. Naast de standaard trainingen is er ook heel veel maatwerk mogelijk. 

Je kunt je nu al inschrijven voor de volgende trainingen:

(Online) basistraining Sitebox (januari/februari 2024 - datum in overleg)
Dit is een eerste kennismaking met Sitebox. In deze training krijg je uitgebreide uitleg over wat er allemaal te vinden is in het CMS, de verschillende modules en hoe het plaatsen en bewerken van informatie werkt. Na de uitleg ga je zelf ook aan de slag met het plaatsen van een nieuwsbericht, een pagina (met afbeeldingen), een downloadbaar bestand en met het inrichten van de navigatie.

 • Via Microsoft Teams
 • Groep van 4-8 deelnemers
 • Verschillende organisaties kunnen inschrijven
 • Dagdeel training en 2 weken later (online) sessie van 1 uur (om vragen te beantwoorden)

Een (maatwerk) basistraining op locatie is ook mogelijk, neem gerust contact met ons op als je daarover meer wilt weten. Ook zijn er mogelijkheden om op heel korte termijn voor één of twee medewerkers een training te geven.  

(Online) vervolgtraining Sitebox (januari/februari 2024 - datum in overleg)
Als je de jaarlijkse opfriscursus Sitebox gemist hebt of als je graag uitgebreid wilt ingaan op modules in het CMS en geavanceerde mogelijkheden (denk daarbij aan de tijdlijn, een export maken, artikelen plannen, rechtenstructuur beheren, 2 factor authenticatie instellen, de zoekmachine optimaliseren) dan is een vervolgtraining Sitebox misschien iets voor jou. Je kunt van tevoren aangeven welke onderwerpen voor jou zeker aan bod moeten komen. Deze training is speciaal voor medewerkers van gemeentelijke organisaties. 

 • Via Microsoft Teams
 • Groep van 4-8 deelnemers
 • Verschillende organisaties kunnen inschrijven
 • Dagdeel training en 2 weken later (online) sessie van 1 uur (om vragen te beantwoorden)

Een (maatwerk) vervolgtraining op locatie is ook mogelijk, neem gerust contact met ons op als je daarover meer wilt weten. Ook zijn er mogelijkheden voor trainingen over andere onderwerpen dan het CMS, bijvoorbeeld verbeteren van content en digitaal toegankelijke informatie op je website plaatsen.  

Kosten
Heb je interesse? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen. Er zijn al trainingen vanaf € 205 per persoon.

Heb je vragen of wil je vrijblijvend weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact op
Toon het menu