Nieuwe subsite voor Stein!

Gemeente Stein wil jongeren stimuleren om zich in te schrijven voor een huurwoning. Dat doet de gemeente met een campagne die linkt aan de nieuwe subsite 18plusinstein.nl.

screenshot 18 plus in stein subsiteZomaar een huurwoning vinden in Stein is nog best lastig... behalve als je je op tijd inschrijft! Stein heeft reclameborden door de hele gemeente geplaatst om de aandacht te trekken voor deze campagne. Met de borden die linken naar de subsite wil Stein 18-jarige jongeren stimuleren zich nu al in te schrijven om in aanmerking te komen voor een huurwoning. Hoe langer je namelijk bent ingeschreven als woningzoekende, des te meer kans om een woning toegekend te krijgen. Jongeren die zich op 18-jarige leeftijd inschrijven en bijvoorbeeld op hun 23ste zelfstandig willen wonen, staan dan al 5 jaar ingeschreven. Grote kans dat ze dan snel een leuke woning kunnen vinden!

Je weet misschien wel dat we bij CARE graag de vaart erin houden, maar dit project is wel echt vlug opgeleverd. De subsite is namelijk in slechts een paar weken ontwikkeld. Van aanvraag tot oplevering drie weken om precies te zijn. Hoe dat mogelijk is? Een hele mooie samenwerking tussen de gemeente Stein, ontwerpbureau Kamer8 en CARE! Wil jij meer informatie over dit project of de mogelijkheden voor gemeenten? Neem dan contact met ons op via gemeente@care.nl.

Terug naar het overzicht

Heb je vragen of wil je vrijblijvend weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact op
Toon het menu