CARE opnieuw geslaagd voor DigiD audit

Het jaarlijkse DigiD Assessment is weer met succes afgerond

We hechten bij CARE veel waarde aan informatiebeveiliging en daarom werken we volgens vaste procedures en volgens de laatste beveiligingsrichtlijnen. Onze inspanningen hebben ook dit jaar weer geloond, want CARE is voor het zesde jaar op rij geslaagd voor het DigiD Beveiligings Assessment. We zijn erg trots op deze bevestiging!

Wanneer je als organisatie gebruikmaakt van DigiD moet je voldoen aan strenge beveiligingsnormen. Bij CARE leveren we diensten aan gemeentes, dus ook wij dienen hieraan te voldoen. Om aan te tonen dat we op de juiste manier werken, moeten we ons ieder jaar laten toetsen door een externe partij. De toetsing is dit jaar weer uitgevoerd door de RE-auditors van 2-Control en een externe pentester.

Door ons op tijd te laten auditen kunnen we onze gemeentelijke klanten bovendien voorzien van een TPM-verklaring (Third Party Mededeling). Dat is handig, want daarmee ontzorgen we gemeenten voor een groot deel van de jaarlijkse ENSIA-audit. We laten onze toetsing altijd voor half oktober plaatsvinden. Dan hebben gemeentelijke klanten ruim de tijd om onze resultaten mee te nemen in hun eigen audit. We wensen iedereen veel succes met de aankomende audit!

Zie ook Beveiliging van een website

Terug naar het overzicht

Heb je vragen of wil je vrijblijvend weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact op
Toon het menu