"Bedankt voor de geslaagde gebruikersdag!"

Namens Joost, René, Eelco en Marlies van CARE!

 

Afgelopen woensdag hebben we de 6e editie van de CARE Gebruikersdag georganiseerd. Samen met een aantal van onze gemeenteklanten hebben we gediscussieerd over actuele onderwerpen, gebrainstormd over de toekomst en vooral een hele leuke dag gehad!

Deze keer heeft Huis van Waalre haar deuren voor ons opengesteld en mochten we de hele dag gebruikmaken van de mooie Raadszaal. Manager dienstverlening Han, kwam tijdens de sessie nog even langs om te vertellen over de gedachte achter dit multifunctionele gemeentehuis. Zeker een aanrader is om eens te bezoeken trouwens. Naast een bijzonder gebouw, vinden wij ook de bosrijke omgeving erg inspirerend.

presentatie gebruikersdag CARE

Prijsuitreiking gebruikersdag CARECARE’s Joost Sanders heeft iedereen bijgepraat over de ontwikkelingen binnen CARE m.b.t. de aankomende AVG. De aanwezigen hebben ook met elkaar de stand van zaken gedeeld rondom dit onderwerp. Leuk en nuttig. Om iedereen fit en scherp te houden tussen het discussiëren door, hebben we een quiz gedaan over alle gemeentes die klant zijn bij CARE. Judith van gemeente Veldhoven mag zich vanaf nu Meester der Gemeenteweetjes noemen en is er vandoor gegaan met de hoofdprijs: een prachtige bessenstruik.

Wij willen alle klanten bedanken voor hun bijdrage deze mooie dag. We hebben veel van elkaar geleerd op een leuke manier en daar gaat het om. Tot de volgende keer!

Terug naar het overzicht

Heb je vragen of wil je vrijblijvend weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact op
Toon het menu