20 jaar CARE

Alle hoogtepunten sinds 1995 op een rij

 • 1995

  CARE wordt door Luuk Eikelboom & Bas Roemermann opgericht en start op het ondernemersplein van het TU/e-terrein.

 • 1996

  De eerste klant dient zich aan: Marantz & Philips pakken de samenwerking met CARE op. Philips is nog steeds een van de vele klanten van CARE.

 • 1998

  De allereerste medewerker naast Luuk en Bas wordt aangenomen. Edgar werkt inmiddels niet meer bij CARE, maar heeft wel een goede indruk achtergelaten.1995

 • 1999

  Bastion Hotels (nog steeds een trouwe klant van CARE) zet haar handtekening op een offerte. De samenwerking is een feit.
  CARE neemt afscheid van haar eerste kantoor en besluit te verhuizen naar de Willemstraat. Een groter pand, midden in het centrum van Eindhoven.

 • 2000

  In 2000 viert CARE het vijfjarig bestaan en wordt de vijfde werknemer aangenomen. En die vijfde medewerker? Dat is Joost Sanders. Hij is sindsdien blijven plakken en inmiddels algemeen directeur.

 • 2003

  Océ (nu Canon) wordt klant. Het begin van een mooie samenwerking. CARE maakt voor Canon inmiddels meer dan 120 portals, waarmee printopdrachten wereldwijd verwerkt worden.

 • 2006

  Elke klant bij CARE kent Niek. En nu weet elke klant dat Niek sinds 2006 bij CARE werkt. Hij blijft graag bij CARE plakken en die laat hem niet los. In hetzelfde jaar wordt de volgende CARE-drieling geboren; Robert, Eelco en Rik treden in dienst (alledrie nog steeds werkzaam bij CARE).

 • 2007

  In 2007 besluiten Luuk en Bas een nieuwe weg in te slaan met CARE. Bas gaat zijn eigen weg richting Australië en emigreert. Joost treedt toe tot de directie en de huidige formatie, zoals de klanten deze kennen, is dan een feit.

 • 2009

  Travel Active opent haar koffers voor CARE en de eerste samenwerking met deze bijzondere reisorganisatie start.

 • 2011

  De jongste webdesigner uit het team komt na zijn afstuderen bij CARE werken. Koen mag dan wel jong zijn, maar zijn ziel is ervaren en wijs, wat te merken is aan zijn muzieksmaak.

 • 2012

  Een nieuwe tak van sport bij CARE start: de gemeentelijke dienstverlening. De eerste is een samenwerking met de gemeente Best en daarmee wordt de eerste toptakenwebsite van Nederland geboren.

 • 2013

  Het jaar 2012 viel in de smaak en daarom start CARE een aantal diensten op: ToptaakMonitor & HotelBox. De ene dienstverlening richt zich op nieuwe toptakenwebsites voor gemeenten en overheid, de andere op een complete dienstverlening voor hotelklanten.

 • 2014

  Na 15 jaar op de Willemstraat besluit CARE te verhuizen naar de Jan Smitzlaan 9 aan de rand van het centrum van Eindhoven. Een gerenoveerd monumentaal pand, voorheen een schoolgebouw. Bij de eerste bezichtiging waren Luuk en Joost binnen drie minuten verliefd en verkocht. De verhuizing naar het grotere pand brengt ook vier nieuwe collega’s met zich mee. CARE breidt uit op alle fronten: een nieuwe webdesigner, twee nieuwe allround ontwikkelaars en een operationeel- en accountmanager, respectievelijk Joost Brommert, Boy, Marc en Firas. 2014 blijft verrassen. De tiende gemeentelijke klant is een feit én Fletcher Hotels geeft CARE haar ‘ja’-woord, een mijlpaal voor de Hospitality-tak.

 • 2015

  2015 is de start van RevControl. En omdat CARE deze nieuwe dienstverlening biedt, 20 jaar bestaat en een nieuwe website op de planning heeft staan, wordt het tijd om de marketing en communicatie wat professioneler aan te pakken. Alessandra Scalora (wat een mooie naam is het toch ook) versterkt het all-male team, wat overigens een mini-verbouwing betekent voor de toiletten.

Heb je vragen of wil je vrijblijvend weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact op
Toon het menu