Wij maken digitale oplossingen

Wij realiseren al 25 jaar websites, intranetten en webapplicaties voor bedrijven en overheden.

Wat we doen

Wij zijn een klein, professioneel team dat vrijwel uitsluitend bestaat uit hoogopgeleide IT'ers. Wij richten ons vooral op het uitdenken en implementeren van online oplossingen, van websites tot en met reserveringssystemen voor hotels. Voor alle disciplines die wij zelf niet op het hoogste niveau kunnen aanbieden, betrekken we externe specialisten bij onze projecten.

Jij bent specialist in jouw vakgebied. Wij maken online oplossingen, omdat het onze expertise is. Daarom beantwoorden we altijd direct jouw vragen en problemen waar je tegenaan loopt. Dit doen we ook als de website of online oplossing is opgeleverd. Dankzij duidelijke en transparante afspraken weet je altijd wat je van ons kunt verwachten.

Websites, webapplicaties & intranetten

Een website of een webapplicatie moet ervoor zorgen dat klanten enthousiast worden van jouw bedrijf of product. Zo enthousiast dat ze producten aanschaffen, een hotelkamer bij je reserveren of contact met je opnemen om samen zaken te doen. Die klanten worden het beste geholpen door medewerkers die weten wat ze moeten doen. Een goed intranet helpt ze hierbij.

Wij maken websites, webapplicaties en intranetten die daarvoor zorgen en uitstralen waar jij voor staat. Alsof het een vingerafdruk is van je onderneming.

Meer weten over webapplicaties

Speciale oplossingen voor overheid

Inwoners en bedrijven bezoeken een gemeentelijke website vaak voor een beperkt aantal zaken. Bijvoorbeeld om een paspoort aan te vragen, een verhuizing door te geven of om op te zoeken wanneer de afvalcontainer buitengezet moet worden.

Met een toptaken website focus je je op de belangrijkste taken van bezoekers. Zo vinden zij snel wat ze zoeken. Wij bekijken eerst wat de belangrijkste taken zijn. Daarna bouwen we een gemeentewebsite waar inwoners en bedrijven centraal staan.

Meer weten over overheid

Speciale oplossingen voor hospitality

Hotelgasten willen 24 uur per dag, 7 dagen per week een kamer kunnen boeken en betalen. Of ze willen een tafel in een restaurant reserveren. Als ondernemer wil jij het liefst dat dit op de website van jouw hotel of restaurant gebeurt. Zo ben je weinig kwijt aan commissies. Ondertussen wil je het overzicht houden van kamerprijzen, vrije kamers en reserveringen.

Je kunt bij ons terecht voor websites met een boekingsmodule tot en met een online revenue systeem: RevControl.

Meer weten over hospitality

Support

Is er een storing in een toepassing, of heb je vragen over hoe een online toepassing werkt die wij gemaakt hebben? Onze supportdesk staat voor je klaar om je op weg te helpen.

Wat biedt de supportdesk:

  • direct een reactie op jouw vraag
  • problemen worden snel opgelost
  • altijd contact met een expert
  • je houdt online bij wat de status is van jouw vraag of probleem

Ons werk

Bekijk hieronder recente cases van uiteenlopende opdrachten

Heb je vragen of wil je vrijblijvend weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact op
Toon het menu