Digitale oplossingen

Toegankelijke websites, handige intranetten en maatwerkoplossingen voor gemeenten en bedrijven.

Wat we doen

Wij zijn een klein, professioneel team dat vrijwel uitsluitend bestaat uit hoogopgeleide IT'ers. Wij richten ons vooral op het uitdenken en implementeren van online oplossingen, van gemeentewebsites tot en met reserveringssystemen voor hotels. Voor disciplines die wij zelf niet op het hoogste niveau kunnen aanbieden, betrekken we externe specialisten bij onze projecten.

Jij bent specialist in jouw vakgebied. Wij maken online oplossingen, omdat het onze expertise is. Korte lijnen, maatwerk en snel beantwoorden van jouw vragen zijn ons visitekaartje. Niet alleen tijdens een project, maar ook als de website of online oplossing is opgeleverd. Dankzij duidelijke en transparante afspraken weet je altijd wat je van ons kunt verwachten.

Websites, intranetten en maatwerkoplossingen

Jouw website moet ervoor zorgen dat klanten enthousiast worden van jouw organisatie of product. Dit geldt ook voor gemeenten: inwoners en ondernemers moeten met gemak en plezier zaken online kunnen regelen. Om klanten goed te kunnen helpen, wil je ook de interne organisatie op orde hebben. Een goed intranet helpt hierbij.

De websites, intranetten en andere online oplossingen die wij maken, stralen uit waar jij voor staat. En helpen jouw klanten om de weg naar jouw organisatie gemakkelijk te vinden.

Meer weten over onze oplossingen

Speciale oplossingen voor gemeenten

Inwoners en bedrijven bezoeken een gemeentelijke website vaak voor een beperkt aantal zaken. Bijvoorbeeld om een paspoort aan te vragen, een verhuizing door te geven of om op te zoeken wanneer de ophaaldag van de afvalcontainer is. Daarop moet een gemeentelijke website ingericht zijn. 

CARE is de grondlegger van de toptakenwebsite. Hiermee focus je je op de belangrijkste taken waarvoor bezoekers naar de gemeentelijke website komen. Onze oplossingen voor gemeenten zijn helemaal gericht op excellente online dienstverlening. Waar inwoners, ondernemers en bezoekers snel vinden wat ze zoeken en in enkele klikken hun zaken met de gemeente kunnen regelen. Daar hoort ook een mooie vormgeving bij en volledige digitale toegankelijkheid.

Meer weten over overheid

Speciale oplossingen voor hospitality

Hotelgasten willen 24 uur per dag, 7 dagen per week een kamer kunnen boeken en betalen. Of ze willen een tafel in een restaurant reserveren. Als ondernemer wil jij het liefst dat dit op de website van jouw hotel of restaurant gebeurt. Zo ben je weinig kwijt aan commissies. Ondertussen wil je het overzicht houden van kamerprijzen, vrije kamers en reserveringen.

Je kunt bij ons terecht voor websites met een boekingsmodule tot en met een online revenue systeem: RevControl.

Meer weten over hospitality

Support

Is er een storing in een toepassing, of heb je vragen over hoe een online toepassing werkt die wij gemaakt hebben? Onze supportdesk staat voor je klaar om je op weg te helpen.

Wat biedt de supportdesk:

  • direct een reactie op jouw vraag
  • problemen worden snel opgelost
  • altijd contact met een expert
  • je houdt online bij wat de status is van jouw vraag of probleem

Ons werk

Bekijk hieronder recente cases van uiteenlopende opdrachten

Heb je vragen of wil je vrijblijvend weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact op
Toon het menu