Wireless Power Consortium

I worked with CARE on the website of the Wireless Power Consortium since 2008. CARE is fast and efficient and we get exactly what we need.

- Menno Treffers - Chief Information Officer

Ondanks een enorm tijdsverschil, een zeer prettige en succesvolle samenwerking!

  • Nieuwe website
  • Leden website
  • Mailinglijsten
  • Producten module

De vraag

Wireless Power Consortium (WPC) is een wereldwijd platform dat kennis deelt over draadloze laad-technolgie. Het consortium was op zoek naar een website om eindgebruikers te informeren over de mogelijkheden en technische specificaties met betrekking tot draadloze laad-technologie. Daarnaast wilden ze op de website producten laten zien die voldoen aan de Qi standaard. Bedrijven die aangesloten zijn bij het consortium moeten onderling informatie uit kunnen wisselen en moeten hun Qi-compatible producten op de website kunnen registreren.

Het WPC bestaat uit mondiale spelers uit de elektronicabranche. Via een afgeschermd gedeelte van de website moeten zij kunnen communiceren en documenten kunnen uitwisselen. Daarnaast moeten zij snel een grote groep leden kunnen bereiken.

Onze oplossing

Wij hebben voor WPC ons CMS Sitebox ingezet en wij hebben daar een aantal extra modules aan toegevoegd die specifieke functies toevoegen voor bedrijven die samenwerken in een consortium, zoals:

  • Bedrijvenmodule waarin bedrijven zich kunnen registreren en waarin WPC de toegang voor bedrijven kan instellen op verschillende authorisatieniveaus.
  • Product module voor registratie van compatible producten, met uitgebreide workflow.
  • Mailinglijst module, zodat de verschillende groepen binnen het consortium eenvoudig en snel onderling kunnen communiceren.
  • Members area, waarin consortium leden informatie en kennis delen.

Het is een overzichtelijke website geworden die ook op een smartphone eenvoudig te navigeren is. We hebben een Members website gemaakt waar de medewerkers van bedrijven zich kunnen abonneren op de verschillende mailinglists. Daarnaast kunnen ze daar documenten inzien en hun gegevens bijwerken.

De samenwerking

In navolging van WPC hebben drie andere consortia inmiddels ook dezelfde diensten bij ons afgenomen.

Bekijk de website op: www.wirelesspowerconsortium.com

Terug naar het overzicht

Heb je vragen of wil je vrijblijvend weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact op
Toon het menu