“5 websites in één CMS is een verademing!“

In gesprek met Rianne Verwoert, Marike Ruiter en Kees Robins,
adviseurs online dienstverlening bij de Werkorganisatie Druten Wijchen.   

Wat was de opdracht van jouw gemeente voor CARE?

"Het ontwikkelen van 5 nieuwe websites voor de Werkorganisatie Druten-Wijchen. Voor gemeente Wijchen, gemeente Druten, Sociaal Wijkteam Wijchen, Werkorganisatie Druten Wijchen en een website voor het mooie kasteel van Wijchen. Én dat allemaal in één CMS. Dat was een redelijk unieke wens, of beter gezegd: eis, in gemeenteland. Maar wij waren er heilig van overtuigd dat dit veel efficiëntie zou opleveren. De site van het kasteel moest hét visitekaartje worden.  De nadruk lag daar meer op beeld en op presentatie, dan op inhoud. Flexibiliteit in vormgeving vonden wij erg belangrijk. Daarnaast moesten de sites natuurlijk voldoen aan alle wettelijke eisen. Toegankelijkheid was daarbij een belangrijk speerpunt.” 

  

Waarom heb je voor CARE gekozen?

“We konden niet zomaar kiezen. In overheidsland is het gebruikelijk om ‘aanbestedingen’ in de markt te zetten vanaf bepaalde bedragen. Dat betekent dat elke leverancier, als hij/zij aan de voorwaarden voldoet, mee mag doen. Dan komt er een lijst van inschrijvers en die ga je als gemeente beoordelen op basis van je beoordelingscriteria (prijs en kwaliteit). CARE kwam als winnaar uit de bus!” 

Hoe verliep de samenwerking met CARE tijdens het project?

“Wij hebben een heel prettige samenwerking met CARE ervaren. Korte lijntjes, snelle communicatie en ook nog veel gezelligheid ... Wat wil je nog meer? Cindy en Eelco: we missen de gezellige, vruchtbare projectvergaderingen op dinsdagochtend nu al! Het meedenken van CARE was geweldig. Het voelt echt als een co-creatie. Samen met CARE hebben wij als gemeente(n) mooie nieuwe sites neergezet.”

  -  

Ben je tevreden over het resultaat?

“Meer dan! Alle sites in één CMS is een verademing. Het dupliceren en hergebruiken van content is in een woord geweldig! Het heeft het werken een stuk efficiënter gemaakt. Het CMS werkt eenvoudig, stabiel en snel. De vormgeving is gelikt. We hadden als gemeente(n) veel keuze over inrichting en vormgeving. Flexibiliteit heeft CARE beloofd en waargemaakt. Natuurlijk zien wij ook nog wat verbeterpuntjes, maar je moet iets te wensen over hebben, nietwaar?” 

Heeft CARE bepaalde verwachtingen overtroffen?

“CARE heeft verwachtingen gecreëerd voor de komende jarenlange samenwerking. We hebben CARE tot nu toe ervaren als een leverancier die écht met je meedenkt, die zelf geen genoegen neemt met een voldoende en dat past perfect bij ons team online dienstverlening met perfectionistische inslag. We zien een leverancier die de kwaliteit van hun product hoog in het vaandel heeft staan én op een hele prettige manier communiceert. Dankjewel daarvoor! O, en nu volhouden hè!“ 

Terug naar het overzicht

Heb je vragen of wil je vrijblijvend weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact op
Toon het menu