Siteimprove en CARE kondigen samenwerking aan

Amsterdam, -  6 april 2015. CMS-leverancier CARE Internet Services en software-as-a-service-leverancier Siteimprove, maken vandaag hun wederzijdse samenwerking bekend. Deze samenwerking voorziet in het aanbieden van tijd- en kostenbesparende re-design trajecten voor de klanten van CARE en Siteimprove.

Het gezamenlijke doel van deze samenwerking is om zowel organisaties in de private als publieke sector te helpen hun website(s) volledig foutloos en toegankelijk te maken en te houden, terwijl de uiteindelijke kosten-  tijdsinvestering afneemt. Na de lancering van een nieuwe website door CARE is het belangrijk dat deze optimaal onderhouden wordt en ook hierbij biedt Siteimprove uitkomst. 

“Na een aantal trajecten waarin CARE en Siteimprove gezamenlijk betrokken waren, werden wij steeds meer overtuigd van de meerwaarde die Siteimprove voor onze klanten kan hebben en kon een nauwere samenwerking eigenlijk niet lang uitblijven” zegt Joost Sanders van CARE. “We zien dat onze klanten die reeds gebruik maken van de diensten van Siteimprove, hun website nog veel eenvoudiger kunnen beheren en blijvend kunnen laten voldoen aan bijvoorbeeld toegankelijkheidseisen.”

Met ruim 20 jaar ervaring in de private sector is CARE een van de meest ervaren internetbureau’s van Nederland. Sinds 2012 begeeft CARE zich ook met succes in de publieke sector, waar CARE trendsetter is op het gebied van innovatieve en klantvriendelijke gemeentelijke websites, intranetten en web-based narrowcasting.

Siteimprove is marktleider op het gebied van web governance tools. De software scant automatisch elke 5 dagen de website van de gebruiker en geeft dit weer in een automatisch rapport. Hierin wordt overzichtelijk weergegeven of er enige toegankelijkheidsproblemen, gebroken links, spelfouten, pdf-fouten, SEO problemen en stijlgids overtredingen zijn opgetreden. Siteimprove zorgt voor een makkelijke te gebruiken interface met directe links naar het CMS (content management system) van de gebruiker. Dit helpt gebruikers om 70% minder tijd kwijt te zijn aan het handmatig monitoren en aanpassen van hun site. 

“We willen zoveel mogelijk het handmatig werk van de gebruiker uit handen nemen en tegelijkertijd hun website optimaal laten presteren” Zegt Chantal, Key Accountmanager van Siteimprove Benelux. “Een optimale website hoeft niet moeilijk te onderhouden zijn, ons doel is om het voor elke webdesigner, editor en webmaster, zo makkelijk mogelijk te maken”.

Voor meer informatie over de slimme web oplossingen van Siteimprove en CARE, ga naar www.siteimprove.nl en www.care.nl.

Terug naar het overzicht

Heb je vragen of wil je vrijblijvend weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact op
Toon het menu