"Als een andere gemeente ons belt om te vragen of ze met CARE in zee moeten gaan zullen wij volmondig JA zeggen!"

Nicole Teluij, senior adviseur communicatie bij Gemeente Peel en Maas

De Limburgse gemeente Peel en Maas is een fusiegemeente van de voormalige gemeenten Helden, Kessel, Maasbree en Meijel met ongeveer 43.000 inwoners. In het voorjaar van 2016 kreeg CARE de opdracht om samen met deze mooie gemeente een nieuwe website te ontwikkelen waarbij de inwoner centraal staat. 

Als gemeente, en vooral als team communicatie, hadden we in 2016 hoge ambities: een nieuw intranet én een nieuwe website realiseren. Nadat op 1 maart ons nieuwe social intranet live was gegaan gingen we door naar de volgende stap: een nieuwe website. We gingen vooral op zoek naar een partner in plaats van een leverancier. We deden een klein marktonderzoek bij andere gemeenten om te kijken welke partij het beste uit de bus kwam. Opvallend vaak hoorden we de naam van CARE als interessant bedrijf.

Met alle voor ons interessante partijen planden we een oriënterend gesprek. We gingen ook op bezoek in Eindhoven en kozen uiteindelijk voor CARE. Omdat zij een heel goed product te bieden hadden en vooral de beste referenties hadden op het gebied van flexibiliteit en klanttevredenheid.

Al snel bleek dit de juiste keuze. Binnen 4 maanden bouwden we samen een nieuwe website. Op basis van het toptaken principe, volledig responsive en veel compacter dan onze oude site. CARE was een betrouwbare partner voor ons gedurende het hele traject. Ze stelden zich flexibel op, we konden ze altijd bellen, ze pakten vragen en wensen supersnel op en vooral: ze werkten net zo hard als wij om op de afgesproken datum een hele mooie, gebruiksvriendelijke website neer te zetten. Een hele verademing na de slechte dienstverlening die we met onze vorige leverancier hadden.

We zijn ontzettend trots op het resultaat; vanuit onze inwoners krijgen we alleen maar positieve reacties. In CARE hebben we ook voor de doorontwikkeling een goede partij gevonden. Echt een partner en niet alleen een leverancier!

Als een andere gemeente ons morgen belt om te vragen of ze met CARE in zee moeten gaan zullen wij volmondig JA zeggen!

Nicole Teluij
Senior adviseur communicatie

Terug naar het overzicht

Heb je vragen of wil je vrijblijvend weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact op
Toon het menu