"Knap dat jullie het in zo’n korte tijd voor elkaar hebben gekregen!"

Chester Gerritse, contentmanager bij Gemeente Waalre

 

Het Huis van Waalre: geen gewoon gemeentehuis, maar een beleving

Een gemeentehuis, bibliotheek, theater, café én ook nog werkplek! Dat is Het Huis van Waalre. Sinds 3 januari 2018 is het geopend voor iedereen uit het dorp. Vandaag zijn Marlies en René van CARE Internet Services op de koffie bij Chester, contentmanager bij Gemeente Waalre. Chester vertelt enthousiast over zijn leuke baan bij de gemeente, het spiksplinternieuwe Huis van Waalre en de website die hij samen met CARE heeft ontwikkeld.

"Heel cliché, maar elke dag is anders!"

Chester komt uit Baarn, maar woont nu samen met zijn vrouw en twee dochters in Maarheeze. Sinds een jaar werkt hij bij Gemeente Waalre: "Het klinkt misschien cliché, maar hier is écht elke dag anders. Het werk is heel gevarieerd en ik heb veel contact met collega’s. Als ik bijvoorbeeld een complex onderwerp tegenkom, ga ik op pad om de juiste mensen bij elkaar te zoeken. Dan lossen we het samen op. Ik weet mensen steeds beter te vinden… en zij mij ook!"

"Je kunt ongestoord werken in het grand café"

Het Huis van Waalre is niet zomaar een gemeentehuis: "Nee, het is een bijzonder multifunctioneel gebouw. Het is een ontmoetingsplaats. Verenigingen kunnen bij ons terecht om bijvoorbeeld repetitie- of vergaderruimte te huren. Maar ook als je als zelfstandig ondernemer een plek zoekt waar je lekker kan werken, ben je meer dan welkom in ons grand café. Het is een mooie plek die uitnodigt." In de zomer zal ook het buitenterras opengaan en Chester ziet zichzelf nu al genieten in het zonnetje!

Grand Cafe Het huis van Waalre

"Knap dat we het samen met CARE voor elkaar hebben gekregen"

Bij deze mooie plek hoort natuurlijk ook een nieuwe website: "Versie 1.0 is live en we zijn heel trots op het resultaat. Zeker gezien de korte tijd die we hadden. Samen met CARE hebben we het voor elkaar gekregen. Ik heb al veel leuke reacties ontvangen van kennissen en collega’s. Het heeft een stijlvol, gebruiksvriendelijk design dat voorziet in de informatiebehoefte van de bezoekers."

"Je hoeft geen ‘whizzkid’ te zijn om Sitebox te kunnen gebruiken!"

Chester is zeer te spreken over het CMS van CARE: "Ik vind het systeem heel gebruiksvriendelijk. Ja, er blijven natuurlijk altijd wel kleine dingetjes die je graag anders ziet. Maar je hoeft zeker geen ‘whizzkid’ te zijn om het te kunnen gebruiken!" Gemeente Waalre en CARE werken al langer samen: "Ons intranet en de gemeentesite zijn ook door jullie ontworpen. Wat ik het fijnste vind? Dat jullie zo snel schakelen. Als ik een vraag heb, dan pakken jullie het vrijwel meteen op." Tijd om de kop koffie te heffen op de toekomst, CARE en Chester hebben er zin in!

Terug naar het overzicht

Heb je vragen of wil je vrijblijvend weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact op
Toon het menu