"De perfecte mix van

sfeer met toptaken!"

Manon Beuken, Webmaster bij Gemeente Gulpen-Wittem

 

Gulpen-Wittem: Een prachtige omgeving, een leuk dorp en een mooie website!

Terwijl we Zuid-Limburg binnenrijden genieten we van het prachtige landschap om ons heen. Oude kastelen in de heuvels, omgeven door een prachtige natuur met uitgestrekte velden. We zijn op weg naar Gemeente Gulpen-Wittem. Vanwege de succesvolle ontwikkeling van hun gemeentesite mogen we nu ook ons Social Connected Intranet presenteren. Na onze presentatie in het gemeentehuis gaan we samen met webmaster Manon Beuken nog even het dorp in voor een lekkere lunch. Onder het genot van soepjes en salades hebben we het over haar werk, de gemeente en over CARE.

"Het allerleukste vind ik de betrokkenheid bij de gemeente"

Manon heeft heel veel verschillende rollen die ze uitvoert met plezier: “Ik beheer de content van de website, ben betrokken bij technische aspecten en voer het Digid assessment uit. Ik kom in aanraking met diverse vakgebieden en iedere keer leer ik weer interessante nieuwe dingen.” Wat Manon het allerleukste vindt, is haar actieve betrokkenheid bij de gemeente: “Door mijn werk ben ik altijd op de hoogte van wat er leeft in het dorp. Dat vind ik echt heel leuk!” Manons betrokkenheid is merkbaar. Dit jaar heeft ze namelijk voor alle inwoners, samen met projectleider Jörgen Ossewaarde, haar collega’s en CARE, een geslaagde toptakensite neergezet.

"De uitstraling past helemaal bij Gulpen-Wittem"

“De oude website telde zo’n 60.000 pagina’s, het leek wel een digitale archiefkast. Zo kunnen bezoekers natuurlijk niets vinden. Ik vind het belangrijk dat de site gericht is op de informatiebehoefte van de inwoners.” En Manon is meer dan tevreden met het resultaat: “De nieuwe website is een perfecte mix van sfeer met toptaken. Hij is vraaggericht en de uitstraling past helemaal bij Gulpen-Wittem. Het is een toptakenwebsite zoals je ook bij andere gemeentes ziet, maar dan met een extra visuele touch.” Wij zijn het daarmee eens. De prachtige sfeerbeelden verleiden ons wel tot een fijne wandeling door de heuvels!

"Ik voel me door CARE gesterkt"

Manon wilde, heel terecht, helemaal overtuigd zijn van de keuze voor CARE. Ze heeft daarom verschillende gemeentes benaderd: “Ik ben gewoon gaan rondbellen. Ik wilde bewust mensen spreken die ik nog niet kende. Zo kreeg ik een objectief beeld van jullie werkwijze.” Wij zijn blij dat al die mensen zo positief waren en Manon sterkten in haar keuze voor CARE: “Ik vind jullie een fijne partij om mee samen te werken. Ons communicatieteam is maar klein en ik kan soms best wat hulp gebruiken om dingen voor elkaar te krijgen. Ik voel me écht gesterkt.” CARE is blij met Gulpen-Wittem en met Manon. Wij hebben er zin in om ook het Social Connected Intranet helemaal aan te laten sluiten bij de wensen van de gemeente.

Terug naar het overzicht

Heb je vragen of wil je vrijblijvend weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact op
Toon het menu