“We zijn zeer tevreden en met name over het ontwerp van onze website!“

In gesprek met Julia Borgers, Mascha van der Meijden en Marieke van der Leest, adviseurs online communicatie bij de gemeente Maashorst.   

Wat was de opdracht van jouw gemeente voor CARE?

"Sinds 1 januari 2022 vormen de voormalige gemeenten Uden en Landerd samen een nieuwe gemeente: Gemeente Maashorst. Daarom moest er ook een nieuwe website komen. De opdracht was om de nieuwe website fris en toegankelijk te maken en onze branding - inclusief gloednieuwe huisstijl – goed tot zijn recht te laten komen.” 

Hoe verliep de samenwerking met CARE tijdens het project?

“We startten in maart 2021 met het projectteam en met name de eerste periode liepen het project en de samenwerking met CARE voorspoedig. De ontwerper die CARE inschakelde om het design van de website te verzorgen wist onze nieuwe huisstijl meteen goed in zijn ontwerp te vangen. Helaas kregen we in de loop van het project te maken met een aantal (externe) tegenslagen, waardoor de deadline van 1 januari bijna onmogelijk leek. Zo was het bijvoorbeeld lastig om alle content op tijd te verzamelen. Maar door de uiterste inspanning van collega’s (en mede door Cindy van CARE die tijdens de kerstperiode zelfs meehielp met het vullen van de pagina’s) stond de website op 1 januari 2022 live. Dat was super!”   

  -  

Ben je tevreden over het resultaat?

“We zijn zeer tevreden en met name over het ontwerp. De Maashorst-website draait nu 11 maanden en heeft qua content nog een kwaliteits-inhaalslag nodig. Maar we kregen onlangs nog een leuk compliment vanuit een andere gemeente, dat onze website er zo goed uitziet. En we merken dat inwoners over het algemeen goed hun weg kunnen vinden op de website. Daar doen we het uiteindelijk allemaal voor.” 

Terug naar het overzicht

Heb je vragen of wil je vrijblijvend weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact op
Toon het menu