Connectiecakejes, socialsapjes en een boeiende presentatie

CARE kijkt met veel plezier terug op een succesvol Cascadis congres!

Het thema van het afgelopen Cascadis-congres was “zijn we überconnected?”. CARE is sinds dit jaar partner van Cascadis en was uitgenodigd om te spreken. Dat vonden we een hele eer en we deelden graag onze gedachte over dit thema: “We zijn niet überconnected, we zijn alleen verkeerd verbonden.” Deze stelling is vol energie toegelicht in een presentatie over CARE’s nieuwe Social Connected Intranet. En dat was een groot succes!

Samen met Irene van Riet (Coördinator webteam Gemeente Veldhoven) presenteerde Joost Sanders (CARE) het nieuwe intranet. In een volle zaal zat iedereen geboeid te luisteren naar het verhaal dat werd afgewisseld met leuke quizvragen. Aan het einde is er een passende prijs uitgereikt aan winnares Annet.



Tussen de presentaties door hebben we veel bijgepraat met oude bekenden. Maar we hebben ook veel nieuwe mensen blij kunnen maken met een sapje, cakeje en gezellig praatje! De stand kwam heel mooi uit in het prachtige oude muntgebouw van Utrecht. Wij hebben met veel plezier ‘ge-connect’ met iedereen en we bedanken de organisatie voor al hun goede zorgen. Alles was tot in de puntjes verzorgd en als het aan ons ligt zijn we er volgend jaar weer bij! #cascon2018



Meer weten over CARE en het Social Connected Intranet? Stuur ons een mailtje: gemeente@care.nl. Dan krijg je een leuke reactie van Joost of René.

Terug naar het overzicht

Heb je vragen of wil je vrijblijvend weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact op
Toon het menu