Canon

"Ik vind CARE een uitermate prettig bedrijf om mee samen te werken"

Peter Sampers, Business Developer bij Canon

Meer dan 150 portals gerealiseerd voor Canon International

  • Intranet portaal
  • Maatwerk oplossing
  • Opwaardeersysteem

De vraag

70 tot 80 procent van alle onderwijsinstellingen is klant van Canon. Voor deze instellingen was een compleet nieuwe en vooral flexibele printeroplossing nodig: een follow-me concept. Hiermee stuur je een opdracht naar een printomgeving en print je waar je op dat moment bent. Dit moest via een tegoed op een pasje gebeuren. Daarbij was de vraag of het tegoed ook gebruikt kon worden voor het betalen van koffie. En of dat niet genoeg uitdaging was, vroeg Canon ons ook of wij ervoor konden zorgen dat de student via zijn of haar telefoon kon betalen.

Onze oplossing

Wij hebben een platform ontwikkeld dat aan alle eisen voldoet. Alle bijbehorende applicaties zijn met Sitebox aan elkaar gekoppeld. Hierdoor kunnen studenten printen waar ze maar willen. Daarnaast hebben ze de keuze om via hun telefoon of via een pasje te betalen. Ook voor koffie. Een opwaardeersysteem in de cloud zorgt ervoor dat de studenten via een online systeem kunnen opwaarderen. Als een student zijn of haar pasje kwijtraakt, is dat geen probleem. Het saldo is namelijk persoonlijk.

De samenwerking

Inmiddels werken Canon en CARE al meer dan 10 jaar samen op het gebied van printopdrachten. Er zijn al bij 120 bedrijven portals waarmee Canon printopdrachten verwerkt voor bedrijven en organisaties. Naast Nederland zijn deze portals ook te vinden bij instellingen in Duitsland, Engeland, België en Zwitserland.

Terug naar het overzicht

Heb je vragen of wil je vrijblijvend weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact op
Toon het menu