CARE is trotse partner van SiteImprove

CARE en SiteImprove werken al een tijdje samen, maar sinds zomer 2018 zijn we officieel partner. SiteImprove is een hele handige 'quality assurance' tool voor websites. Een aantal van onze klanten maakt al met veel plezier gebruik van de tool, die dan ook perfect aansluit bij ons CMS, Sitebox.

Wat doet SiteImprove?

Siteimprove zorgt ervoor dat je website voldoet aan alle richtlijnen op het gebied van bijvoorbeeld toegankelijkheid en SEO. Je kunt alle statistieken van je website gemakkelijk bijhouden, de tool herkent broken links en controleert ook nog eens je spelling. Kortom, SiteImprove helpt je om de kwaliteit van jouw website te waarborgen.

Integraties

Door een koppeling te leggen tussen het CMS en Siteimprove ontstaan er 2 handige integraties:

  • In het Sitebox CMS zie je direct hoe je content er in Siteimprove voor staat en kun je direct bij het werken aan content controles uitvoeren met Siteimprove.

  • Vanuit Siteimprove kun je direct naar de juiste pagina in het CMS doorklikken zodat je een wijziging of verbetering razendsnel kunt doorvoeren.

Gebruikmaken van deze handige koppeling?

Op de website van Siteimprove kun je nog meer lezen over de koppeling.

Wil je gebruik maken van deze koppeling? Dan hoef je ons dat alleen maar even te laten weten. Wij verzorgen dan de koppeling en integratie in het CMS voor je. Handig!

Terug naar het overzicht

Heb je vragen of wil je vrijblijvend weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact op
Toon het menu