Webdevelopment

Ik vind CARE een uitermate prettig bedrijf om mee samen te werken

Peter Sampers, Business Developer bij Canon

Websites, webapplicaties & intranetten

Daag ons uit, want daar houden wij van

Een website of een webapplicatie moet ervoor zorgen dat klanten enthousiast worden van jouw bedrijf. Zo enthousiast dat ze producten aanschaffen, een hotelkamer bij je reserveren of contact opnemen om samen zaken te doen. Die klanten worden het beste geholpen door medewerkers die weten wat ze moeten doen. Een goed intranet helpt ze hierbij.

Wij zorgen ervoor dat jij online het beste jouw organisatie kunt halen. De website straalt daarbij uit waar jij voor staat. Alsof het een vingerafdruk is van jouw onderneming. De website past niet alleen bij jou, maar ook bij verschillende klanten. Daarom is de website goed te zien op telefoons, laptops en tablets.

eat sleep develop repeat

Sitebox

Elke website of online oplossing die wij bouwen, leveren we op in ons krachtige, gebruiksvriendelijke CMS: Sitebox. Je beheert in Sitebox eenvoudig alles wat op je website staat, van teksten en plaatjes tot nieuwsberichten. We kunnen Sitebox eenvoudig koppelen aan applicaties binnen jouw organisatie.

Lees meer over Sitebox

Overal & altijd

Sitebox werkt op alle apparaten. Dus of je nu onderweg of op kantoor bent, je beheert de site met je tablet of achter je laptop. En heb je de volgende dag geen tijd om een blog of een nieuwsbericht te plaatsen? Geen nood! Je kunt in Sitebox berichten klaarzetten voor een andere dag. En is er een keer iets fout gegaan? Je kunt alle wijzigingen herstellen, omdat alle eerdere versies worden bewaard.

Up-to-date

Sitebox wordt continu uitgebreid en verbeterd. Daar hoef je zelf niets voor te doen. Sitebox bevat standaard al veel mogelijkheden die jou goed vooruit helpen. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden voor verschillende branches. Denk hierbij aan reserveringssystemen voor de hotellerie en afvalkalenders voor gemeentes.

Heb je vragen of wil je vrijblijvend weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact op
Toon het menu