Overheid

Als ik het proces opnieuw zou moeten doen, zou ik weer voor de volle 100% voor CARE kiezen!

Mariko van Ojen, Hoofd communicatie bij Gemeente Uden.

Verbeteren van jouw online dienstverlening

Dat is waar we goed in zijn

Inwoners en bedrijven die een gemeentesite bezoeken, komen daar met een doel. Ze willen bijvoorbeeld weten wanneer het afval wordt opgehaald of hoe je een vergunning moet aanvragen. Deze taken willen ze zo snel mogelijk vinden en uitvoeren.

Je zet bezoekers van de website echt centraal door de belangrijkste taken duidelijk op de homepage te plaatsen. Dit doe je in een toptaken website. Je ontdekt wat de belangrijkste taken zijn door het aan de bezoekers te vragen.

top in toptaken

Toptaken

In de toptaken website die we voor jouw gemeente maken, staan inwoners en bedrijven echt centraal. Zij vinden namelijk de belangrijkste taken op een prominente plaats op de homepage. We koppelen deze taken aan de interne systemen van de gemeente. Deze koppelingen zorgen ervoor dat inwoners zo snel mogelijk hun taak kunnen uitvoeren. Daarna krijgen de medewerkers van de gemeente de informatie in de juiste systemen te zien. Daardoor werkt de website goed voor inwoners én medewerkers van de gemeente. De website krijgt alle voorzieningen en koppelingen die de gemeente nodig heeft om haar werk goed uit te voeren.

Complete website

Een persoonlijke afvalkalender en een module voor het online maken van een afspraak zijn standaard bij het totaalpakket inbegrepen. Wil je weten hoe een toptakenwebsite eruit ziet? Kijk dan eens op de website van gemeente Best. Wij bouwden voor deze gemeente de eerste toptakenwebsite van Nederland. Daarna volgden meer gemeentes. Alle ervaringen nemen we mee naar een gemeente die voor een toptaken website gaat. We maken uiteraard iedere keer weer een unieke website die perfect past bij de gemeente.

Webrichtlijnen

We zorgen ervoor dat de technische kant van de website voldoet aan de volledige set van webrichtlijnen. Om ervoor te zorgen dat jij op een goede manier aan de slag gaat, krijg je van ons een training van het CMS waarbij uitgelegd wordt hoe jij jouw content kunt laten voldoen. Denk hierbij aan een juist gebruik van koppen, tabelopmaak en PDF-formaat.

Heb je vragen of wil je vrijblijvend weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact op
Toon het menu