Sitebox CMS

Content management made easy

Elke website en online oplossing die wij bouwen, leveren we op in ons krachtige, gebruiksvriendelijke CMS: Sitebox. Je beheert in Sitebox eenvoudig alles wat op je website staat, van teksten en plaatjes tot nieuwsberichten.

Overal en altijd

Sitebox werkt op alle apparaten. Dus of je nu onderweg of op kantoor bent, je beheert de site met je tablet of achter je laptop. En heb je de volgende dag geen tijd om een blog of een nieuwsbericht te plaatsen? Geen nood! In Sitebox zet je berichten eenvoudig klaar voor een andere dag. Je bepaalt ook op welke datum de pagina niet meer zichtbaar is. En is er een keer iets fout gegaan? Je herstelt gemakkelijk alle wijzigingen, omdat alle eerdere versies worden bewaard.

Standaard heel compleet

Sitebox wordt continu uitgebreid en verbeterd. Daar hoef jij zelf niets voor te doen. Naast de al uitgebreide standaardmodules en functionaliteiten is er ook een groot aantal branche-specifieke modules beschikbaar voor onder andere overheden en de hotellerie.

Beheer eenvoudig je social media

Als je een nieuwsbericht of een blog plaatst, dan wil je dat aan iedereen laten weten. In Sitebox deel je eenvoudig de inhoud van je site en nieuwsberichten op social media zoals Twitter en Facebook. Je kunt zelfs tweets inplannen. Ook als je meerdere accounts hebt van Facebook en Twitter, beheer je ze op één plaats binnen Sitebox.

Meerdere beheerders en meerdere sites

Heb je meerdere sites? Deze kunnen ze allemaal gekoppeld worden aan Sitebox, zodat je op één plaats alle sites beheert. En wil je met verschillende collega’s aan een site werken? Dan regel je per persoon wat hij wel of niet kan doen binnen de website..

Analyseer het gebruik van je website

Binnen Sitebox is het analyseprogramma Google Analytics geïntegreerd. Hiermee kun je onder andere zien hoeveel mensen je site bezoeken en welke pagina’s ze hebben bekeken. Zo zie je direct welke pagina’s goed scoren. Sitebox meldt wat je moet aanpassen om beter gevonden te worden in Google. Denk hierbij aan het toevoegen van belangrijke woorden waarop je gevonden wilt worden.

Teveel mogelijkheden om op te noemen

Youtube-filmpjes plaatsen, een evenementenkalender bijhouden, bloggen over de laatste ontwikkelingen binnen je vakgebied. Jij bepaalt zelf wat je wilt doen op de site en wij zorgen ervoor dat het mogelijk is. Als het nodig is bouwen we bestaande bedrijfsapplicaties in de site of maken we koppelingen met interne systemen.

Meer weten of een vrijblijvende presentatie van alle mogelijkheden? Neem contact op!

Heb je vragen of wil je vrijblijvend weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact op
Toon het menu