Sitebox CMS - Content management made easy

Elke door ons gerealiseerde website of online oplossing wordt opgeleverd in ons krachtige, gebruiksvriendelijke CMS Sitebox. 

Je beheert in Sitebox eenvoudig alle content op je website. Daarnaast zie je hoeveel mensen je site bezoeken en deel je eenvoudig nieuwsberichten via  social media zoals Twitter en Facebook. Is dat niet genoeg voor je? We kunnen Sitebox eenvoudig koppelen aan andere applicaties binnen jouw organisatie. Denk hierbij aan een reserveringssysteem van een hotel of een klantgeleidingsysteem bij een gemeente. 

Overal en altijd

Sitebox werkt op alle apparaten. Dus of je nu onderweg of op kantoor bent, je beheert de site met je tablet of achter je laptop. En heb je de volgende dag geen tijd om een blog of een nieuwsbericht te plaatsen? Geen nood! Je kunt in Sitebox berichten klaarzetten voor een andere dag. Je kunt tevens bepalen op welke datum de pagina niet meer zichtbaar is. En is er een keer iets fout gegaan? Je kunt alle wijzigingen herstellen, omdat alle eerdere versies worden bewaard.

Standaard heel compleet

Sitebox wordt continu uitgebreid en verbeterd. Als klant hoef je daar zelf niets voor te doen. Naast de al uitgebreide standaardmodules en functionaliteiten is er ook een groot aantal branche-specifieke modules beschikbaar voor o.a. overheden en de hotellerie.

Beheer eenvoudig je social media

Heb je een nieuwsbericht of een blog geplaatst, dan wil je dat natuurlijk aan iedereen laten weten. In Sitebox deel je eenvoudig de inhoud van je site en nieuwsberichten op social media zoals Twitter, Facebook en Google+. Je kunt zelfs tweets inplannen. Ook als je meerdere accounts hebt van Facebook en Twitter, beheer je ze op één plaats binnen Sitebox.

Meerdere beheerders en meerdere sites

Heb je meerdere sites? Deze kunnen deze allemaal gekoppeld worden aan Sitebox, zodat je op één plaats alle sites kunt beheren. En wil je met verschillende collega’s aan een site werken? Dan regel je per persoon welke rechten hij wel of niet krijgt en dus wat hij wel of niet kan doen binnen de website.

Analyseer het gebruik van je website

Je wilt natuurlijk weten hoeveel mensen je site bezoeken? Binnen Sitebox is het analyseprogramma Google Analytics geïntegreerd. Hiermee kun je onder andere zien hoeveel mensen je site bezoeken en welke pagina’s ze bekeken hebben. Zo zie je direct welke pagina’s goed scoren. Sitebox meldt je aan de hand van de pagina’s die je hebt gemaakt  wat er verbeterd moet worden om beter gevonden te worden in Google. Denk hierbij aan het toevoegen van belangrijke woorden waar je op gevonden wilt worden.

Teveel mogelijkheden om op te noemen

Youtube-filmpjes plaatsen, een evenementenkalender bijhouden, bloggen over  de laatste ontwikkelingen binnen je vakgebied. Jij bepaalt zelf wat je wilt doen op de site en wij zorgen ervoor dat het mogelijk is. Als het nodig is bouwen we bestaande bedrijfsapplicaties in de site of maken we koppelingen met interne systemen.

Meer weten of een vrijblijvende presentatie van alle mogelijkheden? Neem contact op!